Okulumuz web sitesi kullanımında ilçe 1.'liğini koruyor.

02.10.2019 165

Ortaokulumuz 02.10.2019 tarihi itibariyle 4 şubesi, 9 öğretmen ve 130 öğrencisiyle minik sevimli bir köy okulu olarak resmi web sitesi etkin kullanım performansı açısından yoğun çalışma içerisinde olup büyük nüfuslu okulların önüne geçerek Harran İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ndeki yaklaşık 150 kurumundan 1.'sıraya, Şanlıurfa İli Milli Eğitim Müdürlüğü'ndeki yaklaşık 2 bin kurumundan 24.'üncü sıraya, ülke geneli Milli Eğitim Bakanlığı'ndaki 51 bin 512 kurumdan 1938.'inci sıraya yükseldi. Bu başarı sıralaması il genelinde %2'lik başarı dilimi, ülke genelinde ise %4'lük başarı dilimi içerisine girmektedir. Çalışmalarımız devam etmekte olup il ve ülke genelinde zirveye yükselmeyi hedeflemekteyiz. Çalışmalarda emek gösteren okul idaremize ve tüm öğretmenlerimize teşekkür eder, iyi çalışmalar diliyoruz.