Eski Harran Ortaokulu

Vizyon: Bilimin ışığıyla geleceğe yürüyen sağlıklı, ahlâklı bireyler yetiştirmek.

Misyon: Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten, hür ve demokratik düşünen, bilimsel metotlarla eğitilmiş, çağdaş düşünce yapısına sahip, kültürel değerlerini bilen ve sahip çıkan, ecdadını tanıyan, geçmişinden ders alıp geleceğe yürürken ecdadından güç ve feyz alan, hak ve adalete inanıp hakkaniyetli ve adaletli davranan, üretken, bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmek.

Başarılar: HARRAN GSİM 2019-2020 Okul Sporları Voleybol Yıldız Erkekler BİRİNCİSİ

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Tübitak Bilim Fuarı, Teknofest programlarına başvuru yapılmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus+ Projesine başvuru yapılmıştır.
Diğer Hususlar: Okulumuzda her sınıf kademesinden bir derslik bulunmakta olup ilkokul binasıyla aynı binayı kullanmaktadır. Okulumuzda FATİH Projesi etkileşimli (akıllı) tahtaları mevcuttur.

WEB - https://eskiharran.meb.k12.tr

Adres - Eskiharran Köyü Harran/ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :Normal Öğrenim

Adres - Eskiharran Köyü Harran/ŞANLIURFA

Ulaşım Servis ve özel araç ile yapılmakta, yollar asfalttır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Köyümüz Harran ilçe merkezine 11 km. Şanlıurfa il merkezine 42 km. uzaklıktadır.